Coaching die jou versterkt

Mijn naam is Marjolijn van Noord. In mijn praktijk bied ik coaching en persoonlijke begeleiding aan voor mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij loopbaanverandering, moeder worden, spanningsklachten, onzekerheid en burn-out.

Ik ben na mijn studie Personeel en Arbeid werkzaam geweest als personeelsadviseur in het bedrijfsleven en het onderwijs, ook als interim-adviseur. Naast mijn werk heb ik mijn bachelor Psychologie behaald en diverse cursussen gedaan, waaronder PMA coaching gegeven door Joop Korthuis.

Uit eigen ervaring als moeder van drie kinderen weet ik dat balans tussen werk en gezin van groot belang is. Hulp en inzicht is vaak heel fijn, maar soms moeilijk om te vragen. Ik ben een ervaringscoach die met beide benen op de grond staat. Met een praktische en concrete insteek werk ik aan diepgaand resultaat. 

Als je me belt om een afspraak te maken, kun je me aangeven waar ik je bij kan helpen. Je kunt dan beoordelen of er een klik is om aan de slag te gaan. 

Marjolijn van Noord
Coachingspraktijk Aan de vaart