Mogelijkheden

PMA-intake

In de gratis intake maken we kennis en laat ik je ervaren wat PMA coaching voor je kan doen. Na een korte inleiding hoe PMA werkt, laat ik het je ervaren door een korte deelsessie met je te doen. De intake duurt een half uur. Vervolgens maak je zelf de keuze om wel of niet samen te werken. Als er tijd is, kun je besluiten aansluitend direct een sessie te doen.
De intake kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte, maar ook via Skype.

Tarief: gratis


Losse sessie

In een losse sessie werken we 1,5 tot 2 uur aan een specifiek probleem of stressvolle situatie. Je kunt hierbij denken aan situaties waarin je blokkeerde of heftige emoties hebt ervaren, ervaren stress in een specifieke situatie, momenten waarop je werkdruk ervaart, voorbereiding op een moeilijk gesprek, loopbaanvragen, keuzestress of wat voor andere situatie of probleem je wilt bespreken. Door samen uit te zoeken wat je triggert, je bewust te maken van je overtuigingen omtrent deze situatie, kun je deze situatie beter aan en je probleem zelf te lijf. Meer in balans en dichtbij jezelf.
De sessie kan plaats vinden in mijn praktijkruimte, maar ook via Skype.

Tarief: € 85,- per uur


Drieluik

In een serie van drie sessies van 1,5 tot 2 uur per keer, werken we aan dat waar je tegenaan loopt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om werk-privébalans, loopbaanvraagstukken, spanningsklachten, lichamelijke klachten, vermoeidheid, gevoelens van niet goed genoeg zijn, te kort schieten of niet in balans zijn. Uiteenlopende dingen kunnen we onder de loep nemen, waarbij we elke twee of drie weken een sessie hebben in mijn praktijkruimte of via Skype. De sessies gaan je helpen klachten te verminderen, meer in balans te zijn en toekomstige situaties goed aan te kunnen. Bewustwording, balans en groei

Tarief: € 450,-


Halfjaarprogramma

Gedurende een half jaar gaan we samen aan de slag en werken in tien sessies aan bewustwording, balans en groei, om tot blijvende resultaten te komen. Alle uiteenlopende situaties aankunnen, bewustwording wanneer emoties niet uit het heden maar het verleden komen, blokkades opruimen, persoonlijke ontwikkeling, minder lichamelijke en emotionele klachten, minder moe, meer balans. Dat ga je bereiken door met jezelf aan de slag te gaan.
Naast de sessies begeleid ik je online met vragen en tips tussendoor.

Tarief: € 1500,-, inclusief boek Innerlijke macht