Als werkgever heb je het beste met je mensen voor. Je wil dat ze lekker in hun vel zitten, productief zijn, weinig ziek zijn en dat je zaken goed voor ze geregeld hebt. Daar kan ik bij ondersteunen met coaching, workshops en advies. 

Aandacht en steun voor jonge ouders/ zwangere vrouwen

Deze cursus betekende voor mij: even tijd voor mezelf en vooral ontdekken en leren om vanuit je eigen overtuiging, bewuste keuzes te maken en de balans te vinden tussen werk en gezin. Echt een aanrader voor iedere (aanstaande) ouder.
— Danielle, leerkracht

Medewerkers met een jong gezin of net vader of moeder geworden kunnen een kwetsbare groep zijn in een organisatie. De thuissituatie vraagt meer van ze dan ze gewend waren en de balans tussen werk en privé wordt belangrijker.
Deze groep ondersteun ik met bijvoorbeeld 3 gesprekken tijdens en na de zwangerschap bij het opnieuw inrichten van hun leven en werk of door groepsbijeenkomsten, voor steun vinden bij elkaar en goede praktijkvoorbeelden delen.

2016-05-16 12.18.26.jpg

Persoonlijke coaching en begeleiding

Medewerkers worden gekoesterd en opgewarmd tijdens de sessies. Een coach kan je alleen iets leren als ze zelf die vaardigheden beheerst en door ervaringen heen gegaan is en dat is bij Marjolijn het geval.

— Ischa, adjunct-directeur

Medewerkers die lekker in hun vel zitten functioneren beter en zijn minder ziek.
Individuele coaching wordt ingezet om ze vitaler in het leven en hun werk te laten staan en aan het werk te houden.
Voorkomen is beter dan genezen, dus is het goed om vroegtijdig ondersteuning te geven aan medewerkers waar het even wat minder mee gaat of waar zorgen om zijn.
Ook bij ziekteverzuim kan een coachingstraject ingezet worden om de verzuimduur te verkorten.

Management-coaching en ondersteuning

Het was een relatief korte periode waarin wij elkaar zijn tegen gekomen. In die periode heb ik Marjolijn ervaren als positief, deskundig en verfrissend.— Lucie, directeur Primair Onderwijs

Als coach met HR-ervaring kan ik ondersteunen bij het vormgeven en in balans houden van een organisatie. Met praktische, inhoudelijke, zowel persoonlijke als organisatorische adviezen en coaching van zowel leidinggevenden als medewerkers.
Ik ben inzetbaar voor projecten, training on the job, scholing, workshops en uiteraard coaching trajecten. Of het nu gaat om eenmalige ondersteuning of structurele inzet voor langere tijd.